București, 08 Decembrie 2016

Real Madrid a fost egalată pe finalul partidei cu Dortmund și pierde prima poziție a grupei

Real-Dortmund-2-2-grupa-F

Miercuri, pe stadionul Santiago Bernabéu din Madrid, Real nu a reușit decât un scor egal, 2-2, cu Borussia Dortmund, în ultima etapă a grupei F, din Champions League, terminând astfel pe locul secund cu 12 puncte. Prima poziție este ocupată de Dortmund cu 14 puncte.

Legia, ocupanta locului 3, în urma victoriei cu Sporting, scor 1-0, va juca în 16-zecimile Europa League.

Benzema a reușit o dublă pentru Real Madrid, în minutele 28 și 53, în timp ce pentru Dortmund au punctat Aubameyang în minutul 60 și Reus, minutul 88.

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane a declarat după egalul cu Dortmund, conform L'Equipe, următoarele: "Am ratat multe ocazii de gol, atunci când am fi putut face diferența. Am încercat totul, dar nu am reușit. Sunt mândru de jucătorii mei, au reușit un meci bun, cu toate că, uneori, adversarul îți poate pune probleme. Ne-a lipsit un pic de atenție în ultimele zece minute. Nu este important pentru mine să fac istorie, este important să continuăm să lucrăm și să facem ceea ce facem, să continuăm perioadă noastră bună. Sunt foarte multumit de ceea ce am făcut în această competiție.

Este adevărat că pot fi dezamăgit, este adevărat că, în a doua repriză, am fost un pic frustrat, dar la fel au fost toți jucătorii. În același timp, noi spunem că va fi așa până la sfârșitul anului. Sunt fericit pentru golurile lui Karim, pentru activitatea sa și pentru munca întregii echipe, deoarece partenerii săi au făcut totul să-l pună într-o poziție bună", a spus în încheiere Zinedine Zidane.

Atacantul echipei Real Madrid, Karim Benzema, a declarat: "Pentru mine, era important să înscriu, dar eu sunt întristat de rezultat. Ne-am fi dorit să câștigăm, dar am știut că aceasta echipă, este una foarte puternică".

Autor, Alexandru Neață