București, 19 Octombrie 2016

Real Madrid a câștigat detașat, scor 5-1, în meciul cu Legia, din Champions League

Real Madrid a întâlnit marți pe stadionul Santiago Bernabéu din Madrid, Legia Varșovia, într-un meci al etapei a treia din grupa F a Champions League, rezultatul final, fiind 5-1 în favoarea madrilenilor.

Pentru Real Madrid au înscris: Bale '16, Jodłowiec, '20 (autogol), Asensio, '37, Lucas Vázquez, '68 și Morata '84, respectiv Radović '22 (pen), pentru Legia.

Deși a dat două pase de gol, Cristiano Ronaldo nu a reușit să marcheze, fiind înlocuit pe finalul meciului de antrenorul Zidane.

Atacantul madrilenilor, francezul Karim Benzema, a ținut să dea o replică după meci, cu privire la criticile asupra sa, apărute într-o carte, publicată în această săptămână, în care Președintele Hollande a spus că "Benzema nu este un exemplu de moralitate", sau "copii indisciplinați au devenit stele foarte bogate", spunând, conform L'Equipe: "Eu aduc bucurie oamenilor și am fost bine educat de părinții mei. Ce vrei să spun? Dacă eu nu sunt un exemplu, poate că alții pot fi. Sunt aici să joc fotbal, să aduc bucurie oamenilor și am fost bine educat de părinții mei."

În legătură cu selecția sa la echipa națională a Franței, Karim Benzema a spus: "Este inutil să vorbim despre echipa Franței. Pentru mine, important este să fac meciuri bune pentru club si după aceea să astept să fiu selecționat, a spus el. Este important pentru mine, să mă întorc în echipa Franței. Sunt la un club, voi face meciuri bune si sper ca într-o zi să pot reveni".

După această etapă, în grupa F, conduc Dortmund și Real Madrid cu câte 7 puncte, urmate de Sporting cu 3 puncte și pe ultimul loc, Legia cu zero puncte.

Autor, Alexandru Neață