Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 29 Mai 2016.

Real Madrid a câștigat al 11-lea trofeu Champions League

Real Madrid, la al 11-lea trofeu UCL În finala Champions League, a disputei care a avut loc sâmbătă, pe arena San Siro din Milano, între echipele din Madrid, Real și Atletico, urmărită în direct de milioane de telespectatori, Real Madrid și-a adjudecat victoria după 120 minute de joc (când scorul a fost 1-1) și penalty-uri, scor final, 6-4.

Oboseala acumulată la jucătorii ambelor echipe, fiind și final de sezon epuizant, și-a spus cuvântul asupra spectacolului fotbalistic. În repriza a doua de prelungiri în special, crampele musculare au fost numeroase de ambele părți, ambele formații așteptând penalty-urile.

Repriza întâi a fost dominată de Real, cu o posesie de 52-48, care a și reușit să marcheze prin Sergio Ramos, în minutul 15, un gol dintr-o poziție la limită de ofsaid, nesemnalizată de arbitrii englezi.

În repriza secundă, Atletico a început să pună probleme Realului, astfel a venit și golul egalizator al lui Carrasco, din minutul 79, din centrarea lui Juanfran. De menționat că, la startul reprizei secunde, Atletico a ratat un penalty, prin Griezmann, mingea lovind puternic bara transversală.

La executarea penalty-urilor, Juanfran a ratat pentru Atletico, în timp ce Cristiano Ronaldo a marcat golul decisiv.

Antrenorul echipei cîștigătoare a trofeului UCL, Real Madrid- Zinedine Zidane, a declarat, după meci: "Este imens, Carlo Ancelotti mi-a dorit când am fost cu el la Lisabona, să ridic trofeul Ligii Campionilor într-o zi, din postura de antrenor, acum se și întâmplă și mi-am dat seama că a avut dreptate. Bucuria nu are nimic de-a face atunci când ești un jucător și atunci când ești antrenor. Sunt fericit. Sunt fericit pentru acești jucători care au fost extraordinari pe tot parcursul sezonului, aceasta înseamnă că am făcut o treabă bună, jucătorii mi-au urmat sfatul. Am luptat până în ultimul minut, până la lovituri de departajare. Suntem fericiți cu toții".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.