Real Madrid, a câștigat Supercupa Europei, pentru prima dată

Cristiano-Ronaldo-SuperCupaBucurești, 13 august 2014. Marți la Cardiff, pe City Stadium, a avut loc meciul pentru Supercupa Europei, dintre deținătoarele Champions League, Real Madrid și Europa League, FC Sevilla. Supercupa a fost câştigată, de Real Madrid cu scorul de 2-0,

Golurile au fost marcate de Cristiano Ronaldo, în minutele 30 şi 49.

Antrenorul legendar, Sir Alex Ferguson a înmânat trofeul de cel mai bun jucator al finalei, lui Cristiano Ronaldo, spunând: "Au fost multe staruri pe teren, dar alegerea a fost ușor de făcut".

La primirea premiului, portughezul a avut cuvinte de laudă pentru fostul său antrenor de la United, "E foarte special pentru mine, pentru că el este cel care ma învățat multe lucruri bune".

În cele din urmă, după accidentarea suferită la genunchi, Cristiano a spus: "M-am simțit bine. A fost primul meu joc după accidentare. Golurile mi-au dat încredere și m-am simțit confortabil. Nu am simtit durere. Sunt fericit pentru obținerea acestui titlu atât de important încât am vrut să câștig pentru că nu-l aveam în CV-ul meu", conform cotidianului sportiv spaniol Marca.

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.