București, 08 Februarie 2019

Real Betis și Valencia, au terminat la egalitate, scor 2-2, în cea de-a doua semifinală a Copa Del Rey

../Imagini-001-2019/Betis-Valencia-2-2

Joi, în manșa tur a celei de-a doua semifinale a Cupei Regelui din Spania, disputată pe stadionul Benito Villamarín din Sevilla, între Real Betis și Valencia, s-a încheiat la egalitate scor 2-2. Returul este programat a se disputa la Valencia, pe 28 februarie.   

Rezultatul este unul care reflectă situația din teren, deși Valencia a avut cele mai clare ocazii de gol. Real Betis a deschis scorul în minutul 45, prin Loren Morón, cu un șut cu capul. Peste numai 9 minute, Joaquin majorează scorul la 2-0, cu un gol direct din corner, arbitrul Carlos Del Cerro a trebuit să consulte monitoarele VAR și să se convingă că, mingea depășise linia porții.

În minutul 70, Valencia reduce din diferență prin Denis Cheryshev, iar scorul devine 1-2. Pe finalul meciului, în minutul 90+2, când cei peste 57000 de spectatori, așteptau să savureze victoria echipei proprii, cei de la Valencia reușesc să înscrie golul egalizator prin Kevin Gameiro. Cun un minut înaintea golului de 2-2, Denis Cheryshev a trimis în bara transversală, cu un șut cu capul.

Antrenorul echipei Valencia, Marcelino Garcia, a declarat după meci, conform site-ului oficial al clubului, următoarele: „Echipa care ar fi meritat cel mai mult să câștige, a fost Valencia. Ar fi trebuit să plecăm aici cu un rezultat mai bun. Nu trebuie să facem greșeala de a ne considera favoriți, trebuie să ne gândim că mai avem 90 de minute de joc, ceea ce va fi foarte dificil pentru ambele echipe. Betis a câștigat la Camp Nou și Bernabeu și, deși noi am obținut un rezultat pozitiv, nu suntem încă în finală. Va trebui să suferim, să muncim din greu și să fim mulțumiți, din cauza modului în care am întors scorul din minutul 55."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Getafe-Valencia-1-0

Citește și: Getafe câștigă partida cu Valencia, scor 1-0, din prima manșă a sferturilor Cupei Regelui

Marți, pe stadionul Coliseum Alfonso Perez, echipa gazdă Getafe, a reușit să se impună cu scorul de 1-0, în partida cu Valencia...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X