Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 31 Mai 2016.

Reacțiile rapidiștilor, după ce FIFA a anulat depunctarea echipei

Suporteri Rapid Bucuresti Clubul Rapid București și numeroșii suporteri, mai primesc și vești bune. Luni, FIFA a trimis un comunicat pe adrea FRF-ului, în care menționează că sancțiunea cu cele șase puncte aplicată clubului în cazul Rhema Obed, se anulează.

Astfel Rapid va promova direct în Liga 1, datorită rezultatelor de pe teren ale Seriei 1 a Ligii secunde și numai este cazul să joace baraje pentru promovare! Barajul în dublă manșă, se va disputa între Dunărea Călărași și UTA Bătrâna Doamnă, iar câștigătoarea, va juca baraj tot în dublă manșă, cu FC Voulntari.

O contribuție importantă în rezolvarea cazului, a avut-o conducerea FRF, în frunte cu Președintele Răzvan Burleanu, care nu s-au grăbit să depuncteze Rapidul, așteptând închiderea conflictului, pe cale amiabilă între jucător și club. Fostul Președinte al FRF, Mircea Sandu, dacă mai era în funcție, ar fi aplicat deîndată decizia FIFA, conform unei declarații date pentru presă, acum câteva zile.

Președintele echipei Rapid, Dinu Gheorghe, aflat luni în studioul Digi Sport, a declarat: "Declarația unor oameni de fotbal, cel puțin, nu m-a surprins, cum a fost cea făcută de Sandu Mircea. Bine că n-a mai fost el șeful FRF, că probabil, 60 de puncte ne lua! Vreau să mulțumesc FRF-ului, Președintelui Federației și Departamentului Juridic, care au intervenit, au făcut comunicarea cu FIFA, au fost extrem de promți și așa cum trebuie să fie".

Aflat la baza de pregătire de la ProRapid, fundașul Nicolae Vasile a declarat, după aflarea Deciziei FIFA: "Suntem foarte fericiți, am avut ceva emoții, ne făcusem datoria pe teren și era puțin frustant să ți se ia șase puncte. A fost o zi stresantă, am trăit cu emoții. ne-am strâns aici la ProRapid de dimineață, am așteptat Decizia și până la urmă a venit. Este un sentiment plăcut, de realizare, locul Rapidului este în Liga 1".

Mijlocașul Iulian Popa a declarat: "Am avut mari emoții, ne bucurăm că a fost o Decizie favorabilă. Eu zic că lucrurile sunt pe un făgaș normal și acum ne bucurăm sută la sută, de această promovare frumoasă".

Dan Alexa, antrenorul echipei Rapid, a declarat: "Chiar dacă am avut asigurări din partea conducerii clubului, că nu o să ni se ia punctele, am avut temeri, am avut emoții vă dați seama. Mă bucur foarte mult că acum nu mai avem nici un fel de grijă. Suntem bucuroși cu toții. A fost un an greu, Rapidul avea mare nevoie de această promovare".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.