București, 02 Septembrie 2015.

Reacții după ce transferul lui David de Gea, a căzut

Sergio-Ramos-and-De-GeaDavid De Gea, portarul legitimat la Manchester United, urma să-și pună semnătura luni, fiind gata să se alăture echipei Real Madrid, înainte de închiderea ferestrei de transfer, în La Liga, după o înțelegere, care a inclus portarul costarican Keylor Navas al lui Real, să meargă în direcție opusă, la Man United.

Dar actele în cauză nu au fost finalizate la timp și cele două cluburi au emis declarații marți, arătând cu degetul unul împotriva altuia, pentru căderea unui transfer care a fost în discuție de luni de zile.

Fundașul Sergio Ramos, component al echipei Real Madrid, a declarat: "N-am vorbit cu De Gea - sincer, nu am vorbit. Și nu știu ce părere va avea, dar bine, viața este așa", a spus reporterilor, conform Goal.com.

Ramos a adăugat: "Am avut o zi liberă și adevărul este că am fost un pic deconectat. Eu nu pot să vă spun nimic. Toată lumea trebuie să își asume responsabilitatea pentru nerealizarea transferului. Pentru a vorbi despre un fotbalist care nu este un jucător al lui Real Madrid ar fi o lipsă de respect la oricare dintre coechipierii mei."

Alexandru Neata; img www.Goal.com

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.