București, 24 Ianuarie 2018

Reacția selecționerului Cosmin Contra, după tragerea la sorți a grupelor Ligii Națiunilor UEFA

Delegatia-FRF-la-tragerea-la-sorti

Selecționerul Echipei Naționale a României, Cosmin Contra, prezent la tragerea la sorți pentru alcătuirea grupelor UEFA Liga Națiunilor, din 24 January 2018, la SwissTech Convention Centre, Lausanne, alături de Mihai Stoichiță, Adrian Mutu și Președintele FRF Răzvan Burleanu, a avut o primă reacție despre meciurile din Liga C, Grupa a 4-a.

În Grupa a 4-a, România se va confrunta cu Serbia, Muntenegru și Lithuania, în perioada Septembrie-Noiembrie 2018. Câștigătoarea grupei, va promova în Liga B. Echipa care se va clasa pe ultima poziție, va retrograda în Liga D. Cele mai bune patru echipe din clasamentul C, care nu se califică pentru UEFA EURO 2020, intră în play-off, în martie 2020, pentru un loc în turneul final EURO.

Selecționerul Echipei Naționale, Cosmin Contra, a declarat după tragerea la sorți a grupelor Ligii Națiunilor, conform site-ului FRF, următoarele: „Suntem într-o grupă grea, o grupă echilibrată, dar putem să ne luptăm de la egal la egal cu toți adversarii. Sunt optimist, obiectivul meu rămâne în continuare câștigarea grupei, pentru a avea o șansă în plus la calificarea la Campionatul European din 2020. Îmi doresc ca suporterii să fie alături de noi, să ne susțină în această nouă competiție. Pentru ei vom lupta, pentru ei vom încerca să câștigăm grupa”.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

loading...

 

Comentarii:

Publicitate  

Publicitate

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii