Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 13 Mai 2016.

Reacția medicului Echipei Naționale, Pompiliu Popescu, după demitere

Pompiliu Popescu După ce FRF a luat o măsură drastică, demițând staff-ul medical al Echipei Naționale, doctorul Pompiliu Popescu, a intervenit telefonic, joi seara, la televiziunea Digi Sport, pentru a-și clarifica situația în care se află.

Pentru una dintre acuzațiile care i-au fost aduse, cu privire la procurarea de medicamente scumpe, în care FRF a făcut economie de 90 mii lei într-un an, procurând medicamente și din alte surse, Pompiliu Popescu a spus: "V-am trimis prin mail, în atenția FRF și veți vedea urmarea FRF de a oferi discount financiar tuturor facturilor pentru toate loturile naționale. Farmacia Sportivă Medasso, oferă FRF următoarele discount-uri, enumerînd 20 % pentru susținătoarele de efort; 5% pentru celelalte produse, al căror preț rămâne nemodificat pentru o perioadă de un an. Dacă cineva oferă medicamente sub aceste prețuri, înseamnă că pot fi înregistrate nelegal".

La o altă acuzație care i s-a adus, privind consultația la lotul Echipei Naționale, în Antalya, a unui jucător de la FC Botoșani și nu s-au fiscalizat banii, medicul Pompiliu Popescu, răspunde: "Am făcut o singură consultație în Antalya în 2016, la un jucător de la Botoșani, nu știu care este, nu știu cum îl cheamă, dacă puteți, sau cineva de la Botoșani să intervină și deasemenea îi rog pe cei de la Botoșani să spună public, dacă am primit ceva bănește sau sub altă formă de la acest jucător. Am acceptat să văd acel jucător, la hotelul unde eram cu Echipa Națională, numai la insistența și rugămintea lui Viorel Moldovan. Eu nu am primit niciodată, jucători ai echipelor românești, aflați ca și noi în pregătire și în nevoie, decât cu aprobarea antrenorilor".

Medicul Pompiliu Popescu, mai spune că, atunci când antrenor al Naționalei era Pițurcă, FRF ar fi primit 300 mii Euro de la FIFA, pentru dotare medicală, iar atunci când a făcut un referat să cumpere anumite produs necesare, Președintele Burleanu a comunicat că nu are banii necesari, deși din suma respectivă se cheltuiseră până atunci aproximativ 1/3. Până la urmă a fost aprobată cheltuiala, numai după ce Președintele FRF a mers și s-a convins că acela era prețul.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.