Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 27 Iulie 2016.

Reacția lui Tamaș, cu privire la reprimirea lui Hamroun în lotul Stelei

Gabi Tamas Marți, în primul meci din cadrul turului 3 al preliminariilor Champions League, Steaua a obținut un rezultat de egalitate, 1-1 cu Sparta Praga.

Au marcat Sural în minutul 35 pentru Sparta, iar golul egalizator al Stelei a fost marcat de Nicușor Stanciu, minutul 75, din lovitură liberă.

După ce finanțatorul echipei Steaua, Gheorghe Becali a declarat la postul TV Sport.ro, după egalul de 1-1, scos de Steaua cu Sparta Praga, că Hamroun va juca la retur, Gabi Tamaș a avut o reacție.

Gabi Tamaș a spus: "Pe mine m-a dat afară pentru același lucru. Acum ce facem? La el e și mai grav ca a plecat și din țară. Dacă va fi reprimit, o să fac și eu același lucru. Vi se pare că nu sunt serios? Dacă a greșit, trebuie să plătească".

"Ce facem? Eu sunt dat afară și alții reprimiți? Trebuie să plătească, într-un fel sau altul. Mie nu mi-au dat amendă. Eu am făcut o prostie, el a făcut o prostie și mai mare, că a plecat din țară. Trebuie să răspundă. E matur. A greşit, plăteşte", a mai spus fundașul stelist Gabi Tamaș.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.