Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
Reacția lui Șumudică, după accidentările lui Găman și Lung, la Echipa Națională
 

 
București, 04 Februarie 2016.

Reacția lui Șumudică, după accidentările lui Găman și Lung, la Echipa Națională

Marius-Sumudica-cantonamentMiercuri, antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Șumudică, a fost intervievat telefonic în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, cu privire la accidentările lui Silviu Lung și Valerică Găman, la amicalul Echipei Naționale cu Zimbrul Chișinău, disputat marți în Antalya.

Marius Șumudică a spus: "Pentru mine, nu asta este problema că mi s-au accidentat doi jucători. Pentru mine este important faptul că cele 6 puncte pe care le avem în plus față de Steaua, de fapt vor deveni 3. Indiferent câte puncte aș avea, se înjumătățesc. Am mai auzit una acum, că indiferent pe ce loc termin din primele 6, va fi o tragere la sorți și nu contează că ai terminat pe primul loc, să joci primul joc acasă, sau ceva de genul ăsta. Practic, am jucat degeaba până acum, lucru confirmat".

În legătură cu cele două accidentări, Șumudică a spus: "N-am nimic de obiectat. Am fost deschis când i-am trimis și la Echipa Națională, jucătorii se puteau accidenta și aici, am înțeles că nu este nimic foarte grav și sper ca săptămâna viitoare, să-i am în plenitudinea forțelor la jocul cu CFR Cluj de acasă. Nu pot să stau acum, să pun în cârca domnului Iordănescu sau celor care au făcut acest turneu, că mi s-au accidentat jucătorii acolo. Se putea întâmpla și în cantonamentul Astrei. Asta este riscul meseriei".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.