București, 19 Aprilie 2018

Reacția lui Răzvan Burleanu, după ce a fost reales Președinte la FRF

Razvan-Burleanu-reales

Răzvan Burleanu a fost reales în funcția de Președinte al Federației Române de Fotbal, cu 168 voturi exprimate, de către membrii asociați ai FRF, la Adunarea Generală care a avut loc miercuri la Casa Fotbalului, surclasând-ui pe Ionuț Lupescu, care nu a reușit să strângă decât 78 voturi, Marcel Pușcaș, 8 voturi și Ilie Drăgan, 0 voturi.

Răzvan Burleanu a declarat în fața jurnaliștilor prezenți la Casa Fotbalului următoarele: „Din această victorie, cred că întreaga societate românească poate să învețe ceva, iar oamenii care doresc să-și asigure funcții publice, trebuie să o facă atât timp cât sunt integri, sunt corecți și atât timp cât sunt demni. Acesta este mesajul pe care am vrut să vi-l transmit. O să avem timp în viitorii 4 ani, să tot stăm de vorbă.”

Le mulțumesc tuturor membrilor Federației Române de Fotbal, inclusiv dumneavoastră, care ați reușit în tot acest asediu mediatic să rămâneți obiectivi, nu ați fost foarte mulți, dar mesajul meu este unul de unitate. Cu siguranță, am făcut greșeli în primii patru ani de zile, greșeli pe care o să le corectăm în următorii patru ani de zile”, a spus în încheiere Răzvan Burleanu, Președinte FRF.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii