Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 24 Mai 2016.

Reacția lui Mircea Rednic, după conferința de presă a lui Ionuț Negoiță și prezentarea lui Andone la Dinamo

Mircea Rednic Reacția lui Mircea Rednic, nu a întârziat să apară, după conferința de presă a finanțatorului Ionuț Negoiță, ținută luni cu ocazia investirii oficiale a lui Ioan Andone pe banca tehnică a echipei Dinamo.

În cadrul conferinței de presă, Ionuț Negoiță, a spus printre altele, pentru televiziunea Digi Sport: "Am câteva principii la clubul Dinamo, la care țin foarte mult, orice s-ar întâmpla. Printre ele, este acest respect, această calitate, caracterul. Nu este vorba că Mircea Rednic mi-a lăsat gust amar după colaborarea recent încheiată, este vorba că am tras linie, a fost un an mulțumitor, așa cum am spus și mergem mai departe".

Fostul antrenor al echipei Dinamo, Mircea Rednic, contactat telefonic, a spus la același post de televiziune: "Chiar m-a deranjat atitudinea și mă așteptam chiar să-mi mulțumească, pentru ce-am făcut la Dinamo. Acum, înțelegeți și D-voastră de ce n-am continuat. Eu nu știu de ce atâta tam-tam, eu am avut contract pe un singur an, iar proiectul cu care a venit clubul, eu nu l-am acceptat. Deci eu am vrut altceva pentru Dinamo. Restul nu m-a deranjat nimic".

Mircea Rednic a continuat: "Vreau să clarificăm, pentru că se tot vorbește de Hamroun, Aganovic, Boldrin. Noi n-am avut posibilitatea să-l luăm pe Peteleu, care costa doar 8 mii de Euro. Noi nu aveam posibilitatea să plătim. Știți că Steaua a plătit pentru Hamroun și are un salariu de 10 mii de Euro. Noi n-am putut să-i oferim acest lucru. Împreună cu Dinu Gheorghe, l-am văzut pe Purece și l-am vrut pe Purece. Au fost mulți pe lista noastră și Cernat a fost. A stat două zile la noi, dar n-am putut să-i oferim condițiile care i le-a oferit marea echipă cu un buget foarte mare, Viitorul. Între Boldrin și Palic, eu prefer pe Palic și Boldrin este un jucător foarte bun, dar Astra i-a oferit mai mult decât i-am oferit noi".

"Eu n-aș fi vrut jucători buni, dar dacă n-aveam posibilitatea. Văd acum lista de jucători, în care nu sunt tineri. Mie mi s-a reproșat că n-am adus tineri. Acum nu mai vrei tineri. Asta este ambiția lui acum, să aducă jucători buni, dar trebuie să investească, să bage bani dacă vrea să facă performanță. De ce nu mi-a mulțumit D-l Negoiță, că am ieșit pe locul 2 în campionatul regular, când și-a luat 500 mii de Euro", a mai spus Rednic.

În încheiere, Mircea Rednic a mai spus: "Am ofertă în acest moment, dar mai aștept puțin. Nu s-a pus în discuție preluarea Echipei Naționale".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.