București, 18 Aprilie 2018

Reacția lui Ionuț Lupescu, după ce a pierdut alegerile pentru funția de Președinte al FRF

Ionut-Lupescu-pierde-alegeri-FRF

Miercuri, la Casa Fotbalului, a avut loc Adunarea Generală a celor 254 de reprezentanți cu drept de vot, pentru alegerea funcției de Președinte al FRF. În urma numărării voturilor și anunțării rezultatelor, Răzvan Burleanu a fost reales în funcția de Președinte al Federației Române de Fotbal, cu 168 voturi. Pe locul secund, Ionuț Lupescu a obținut 78 voturi, în timp ce Marcel Pușcaș a avut 8 voturi, iar Ilie Drăgan, cel de-al patrulea candidat, nu a obținut niciun vot.

După pierderea alegerilor, Ionuț Lupescu a declarat în fața presei prezente la fața locului, următoarele: „Mă așteptam poate la mai mult, dar mă simt mulțumit, poate aș fi oferit o alternativă fotbalului românesc. Cred că aș fi regretat dacă nu aș fi oferit acest pas, să oferim o alternativă către dezvoltare, către performanță. Adunarea Generală a hotărât în acest fel ca ei să dezvolte fotbalul românesc, să facă performanță și cred că lumea fotbalistică, suporterii, vor fi foarte atenți la ce se va întâmpla în următorii 4 ani. Am crezut că sunt oameni care doresc dezvoltarea fotbalului, binele fotbalului, dar se pare că nu a fost chiar așa.”

„Din păcate, Dl. Burleanu, continuă după cum ați văzut cu jignirile și respectul pe care nu îl arată lumii fotbalului, în general. Eu m-am obișnuit cu asta, trebuie să vă obișnuiți și voi cu asta. Eu am crezut că în România se apreciază mai mult respectul, dar din păcate m-am înșelat. Nu m-am afișat cu Liviu Dragnea, așa cum am mai spus, m-am văzut cu toți reprezentanții partidelor politice, pentru că 90% din fotbalul românesc este finanțat de la autoritățile locale. Rolul unui Președinte este să se ducă să se bată pentru Federație, pentru sport, ca să poate să fie o prioritate”, a spus în încheiere Ionuț Luescu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii