București, 30 Septembrie 2019

Reacția lui Dani Coman, președinte Astra, după tragerea la sorți a optimilor Cupei României

../Imagini-008-2019/Dani-Coman

Luni, la sediul Federației Române de Fotbal, a avut loc tragerea la sorți a optimilor Cupei României. Singura incertitudine a echipelor calificate din 16-zecimile competiției, a fost cea din partida FC Botoșani v CFR Cluj, în care echipa gazdă a scris numai 5 jucători autohtoni, pe foaia de arbitraj înainte de startul partidei, iar conform regulamentului FRF, trebuia să piardă jocul cu 3-0. În schimb, deși câștigase la penalty-urile de departajare, FC Botoșani a primit numai o amendă!

După tragerea la sorți, Dani Coman, președintele clubului Astra Giurgiu, după ce a aflat că va juca optimile Cupei în deplasare, cu Sepsi OSK, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Va fi un meci frumos, cu un adversar pe care nu-l doream, dar Cupa României, rămâne un obiectiv al nostru și sper să ajungem cât mai sus în această competiție. Mă așteptam ca FCSB-ul să fie cea mai norocoasă, așa cum o știm cu toții, dar în această fază a competiției, niciun meci nu este ușor, indiferent de adversarul pe care-l ai, indiferent de eșalonul în care evoluează adversarul.”

„Am mai câștigat Cupa României, știm ce frumos este să ridici trofeul deasupra capului. Sunt mulți jucători din echipa noastră, care nu au avut un succes așa mare. Este necesar să luptăm pe două fronturi, adică trebuie să câștigăm Cupa României și să jucăm în play-off campionatului”, a spus în încheiere Dani Coman. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/Alex-Popescu-autogol

 

Citește și: În prima partidă a etapei a 9-a, Academica și Astra au remizat, scor 1-1, după două autogoluri

Vineri la Călărași, pe stadionul Ion Comșa, în primul meci al etapei a 9-a, Academica a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Astra Giurgiu, după două autogoluri...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X