Răzvan Raţ, transferat la echipa spaniolă Rayo Vallecano
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Răzvan Raţ, transferat la echipa spaniolă Rayo Vallecano

Razvan-Rat-la-Rayo-VallecanoBucurești, 14 februarie 2014. De joi, Răzvan Raţ a devenit jucătorul lui Rayo Vallecano, până la sfârșitul sezonului și vine gratuit după ce contractul său cu echipa engleză West Ham, a încetat de comun acord.

Răzvan Raţ a evoluat pentru West Ham din iulie 2013, venind liber de contract. Clubul West Ham a mulțumit lui Razvan pentru eforturile sale și îi doreşte toate cele bune în viitoarea sa carieră, conform site-ului oficial.

Raţ, în vârstă de 32 ani, şi-a început cariera în 1998 la echipa Rapid București, unde a rămas până în 2003, cu excepția unui sezon, 2000/2001, când a fost împrumut SC Bacău.

In 2003 sa alaturat echipei ucrainene Șahtior Donețk, unde a bifat șapte titluri de campioană. Aventura în Ucraina sa încheiat în 2013, când sa transferat la echipa engleza West Ham, unde a jucat 15 de jocuri în Ligă si cinci în Cupă.

Cu selecționata României a jucat 92 de jocuri și a participat la Campionatul European din Austria și Elveția, din 2008.

Rayo Vallecano se află în prezent pe locul 19 al Primera Division spaniole cu 20 puncte din 23 meciuri, având şanse de a trece de zona de retrogradare.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash