București, 29 August 2015.

Răzvan Raț: "Suntem conștienți de ce ne așteaptă la Budapesta"

Razvan-Rat-2015Printre stranierii convocați de selecționerul echipei naționale, Anghel Iordănescu, pentru meciurile cu Ungaria (4 Septembrie) și Grecia (7 Septembrie), se află și fundașul lateral, Răzvan Raț, de 34 ani, actualmente evoluând la echipa spaniolă Rayo Vallecano (Liga secundă).

În Grupa E, pentru calificările la EURO 2016 din Franța, România ocupă primul loc, cu 14 puncte, urmată de Irlanda de Nord, cu 13 puncte, înaintea acestor confruntări.

După aflarea veștii, că a fost convocat, Răzvan Raț a declarat pentru postul TV, Digi Sport, următoarele: "Primul meci cu Ungaria, este un meci important, pe care nu avem voie să-l pierdem, meci în care suntem conștienți de ce ne așteaptă la Budapesta. Pentru acest meci, eu sper să avem forța necesară încât să nu primim gol, iar pentru aceasta, trebuie să ne apărăm toți, nu numai cei care joacă în apărare. Atâta timp cât ne vom apăra bine, cred că vom avea și șanse în atac să marcăm".

În continuare, Răzvan Raț, a discutat despre meciul cu Grecia, de pe Național Arena, spunând: "Eu cred că și după rezultatele pe care le-au avut în toate aceste meciuri, teoretic este o echipă ușor de bătut, dar eu cred că nu este deloc așa. Au mai schimbat încă o dată antrenorul, au jucători de valoare, dar cred că ceva la ei nu a mers în această calificare. Cred că este o echipă periculoasă, care te poate pune în dificultate cu siguranță".

"Dorința de calificare la un turneu final de campionat european este mare pentru mine. N-am reușit să ajung la un turneu final de campionat mondial sau european, dar în mintea mea, nu cred că este timpul pierdut", a spus în încheiere Răzvan Raț.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.