Megamenu for Bootstrap
 


București, 24 Ianuarie 2017

Răzvan Marin și-a făcut debutul la Standard Liege

Razvan-Marin-STANDARD

Joi, în campionatul Belgiei, în partida Standard Liege- Club Brugge, și-a făcut debutul Răzvan Marin, introdus în teren cu 10 minute înaintea finalului de meci, atunci când pe propriul teren, cei din Liegge, erau conduși cu 3-0, de echipa aflată pe primul loc al clasamentului.

Înaintea debutului, Răzvan Marin a declarat pentru televiziunea Digi, următoarele: "Eu cred că este cea mai bună alegere, fără nici un fel de discuție. Sunt sigur că va fi bine. Am încredere foarte mare și sper să reușesc. O să încep cât mai repede să joc și eu zic că va fi bine."

În continuare, Răzvan Marin a mai declarat: "M-am sfătuit cu Nicu (Stanciu), după toate discuțiile în care se spunea că voi veni în Belgia. Tatăl meu, a vorbit foarte mult cu Liviu Ciubotariu, care a jucat aici și ne-a sfătuit că va fi o alegere foarte bună și sper că așa va fi. Nicu spunea că de-abia mă așteaptă duminica viitoare pentru meciul direct. Sper să joc și să mă acomodez cât mai bine. Mai este și joi un meci și sper să joc."

"Nu am cum să regret că am ajuns aici, pentru că dacă mergeam în vară la Steaua, poate nu mai ajungeam acum aici sau poate la Echipa Națională", a spus în încheiere Răzvan Marin.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii