București, 15 August 2018

Răzvan Lucescu și PAOK, la un pas de Grupele Champions League

Razvan-Lucescu-meci-Spartak-PAOK

Marți, la Moscova, PAOK a remizat, scor 0-0, cu Spartak și se califică în Play-off-ul Ligii Campionilor, unde se va confrunta cu Benfica. Șansa a surâs lui Răzvan Lucescu, deoarece Luiz Adriano a fost eliminat în minutul 33, jucând astfel în superioritate numerică două treimi din meci.

Și în 10 oameni, jucătorii lui Spartak au avut câteva șanse bune de a marca, cam tot atâtea câte a avut și jucătorii greci. Scorul a fost echitabil, dar vor mai exista discuții privitor la eliminarea destul ușoară a lui Luiz Adriano, de către arbitrul de centru Ruddy Buquet, din Franța, la semnalizarea asistentului.

Patronul clubului PAOK, Ivan Savvidis, care a asistat la meci, a declarat, conform ziarului elen Gazzetta, următoarele: "Nu pot să cred că ne-am calificat. Am foarte bucuros pentru că am dominat. M-am gandit mult după prima manșă si pentru asta am vrut sa fiu prezent aici. Consider că a fost normală decizia arbitrilor. Nu am nici o opinie pentru eliminarea lui Luis Adriano"

Pentru următorul adversar, care va fi Benfica, tehnicianul echipei PAOK, Răzvan Lucescu, a declarat la conferința de presă următoarele: "Este importantă această săptămână pentru noi, pentru a fi mai proaspeți și să pregătim corect meciul și fizic și mental. Suntem un grup cu foarte bună mentalitate. O să mă bucur cu familia și apoi să mă gândesc la Benfica ".

Tatăl lui Răzvan, Mircea Lucescu, prezent la meci, a declarat după calificarea echipei PAOK: "Răzvan mi-a spus că a fost unul dintre cele mai dificile jocuri care au apărut. De fapt, am fost foarte bucuros că am fost aici și că am un fiu foarte fericit."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Concordia-Viitorul-1-1-et-2

 

Citește și: Gheorghe Hagi, după egalul echipei sale, cu Concordia: „Văd că șansa ne ocolește”

În ultima partidă din etapa a 2-a, a Ligii 1, disputată luni la Chiajna, Concordia și FC Viitorul au terminat egal, scor 1-1, după ce...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X