Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 18 Februarie 2016.

Răzvan Lucescu, a împlinit 47 ani. La mulți ANI !

Răzvan Lucescu Miercuri, tehnicianul echipei Skoda Xanthi, Răzvan Lucescu a împlinit 47 ani! La antrenament de după-amiază a fost întâmpinat cu un tort din partea clubului.

Răzvan Lucescu a pregătit echipa pentru meciul de duminică, din etapa a 23-a, cu Panthrakikos. În acest joc, Lucescu nu poate conta pe Baxevanidi și Soltani (pentru cumul de cartonașe), în timp ce a devenit cunoscut faptul că Vasilakakis va face parte din lotul echipei pentru meciul de duminică, se arată pe cotidianul grec Gazzetta.

În clasamentul Superleague din Grecia, Skoda Xanthi, se află pe locul 10, după 22 etape, cu 26 puncte. Pe primul loc, Olympiakos are 61 puncte, urmată pe locul secund de AEK Atena cu 45 puncte.

În etapa a 21-a, echipa condusă de Răzvan Lucescu, a câștigat în deplasare, scor 1-0, cu Panionios.

În cele din urmă, la club, Răzvan a fost celebrat de fanii echipei, care pot cumpăra bilete de la club (www.skodaxanthifc.gr), în timp ce fanii lui Panthrakikos, pot face același lucru, la prețul biletului de 20 euro.

Alexandru Neata;

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.