București, 31 Decembrie 2018

Răzvan Lucescu: „Toți marii antrenori din lume, au trecut prin astfel de situații”

../Imagini-dec-2019/Razvan-Lucescu-Dec-2018

După un sezon excelent încheiat cu PAOK, în campionatul Greciei, un singur egal înregistrat și 13 victorii, antrenorul Răzvan Lucescu, a fost nominalizat de Gazeta Sporturilor pentru titlul de ”Antrenorul anului” , iar în Grecia, a fost cel mai bun antrenor cotat al anului 2018.   

Duminică, într-un interviu difuzat de televiziunea Telekom TV, Răzvan Lucescu a declarat următoarele: „Toată familia este conectată cu totul la ce se întâmplă acolo, la rezultatele noastre, la ceea ce vrem să obținem, deci mă întorc cu plăcere și cu nerăbdare la muncă. Am obținut rezultate foarte bune în campionat, ne-am concentrat pe campionat. Este adevărat că am plecat și cu un handicap de minus două puncte, care ne-a afectat în alegerea strategiei. Riscam să pierdem puncte și să fie o diferență mai mare între Olympiakos, AEK și noi și atunci a trebuit să fim atenți la ceea ce făceam în campionat. Oricum și programarea în campionat a fost foarte dură, jucând cu AEK, Olympiacos, una după alta, la Aris, care este un derby la puterea a treia, față de cum este Dinamo-Steaua, aici. A fost o vară frumoasă, am sperat foarte mult după cele 5 jocuri, până la returul cu Benfica, pe care l-am pierdut acasă. A fost o dezamăgire mare, o frustare foarte mare, pentru că după acel parcurs, chiar erau speranțe mari.”

În continuare, Răzvan Lucescu a mai adăugat: „Imaginea pe care am câștigat-o în campionatul Greciei, înseamnă că trebuie să fiu atent pentru următorul meci. În fotbal, ceea ce contează, este ultimul meci și atenția trebuie îndreptată către al doilea, pentru a continua cu o victorie.”

Întrebat despre părerea sa în legătura cu numirea lui Mihai Teja ca antrenor la FCSB, Răzvan Lucescu a răspuns: „Sunt foarte obișnuit cu întrebările voastre, care încearcă să creeze polemici. A fost o decizie a patronului, îmi pare rău pentru Dică, sper ca el să înțeleagă că face parte din viața lui, este o experiență din care are de învățat, îl va întări. Toți marii antrenori din lume, au trecut prin astfel de situații. Deci nu trebuie să se lase dus de o astfel de dezamăgire. Pe Teja, nu-l cunosc foarte bine, știu doar din auzite că este un antrenor serios, care muncește foarte mult. Rămâne acum de demonstrat, că a meritat această șansă.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Dinamo-Craiova-3-0-et-20

Citește și: Dinamo-Craiova 3-0│Mattia Montini: Dacă vrem să câștigăm meciuri, trebuie să jucăm ca astăzi!

Cu o etapă înaintea pauzei competiționale, Dinamo s-a confruntat pe propriul teren, cu Universitatea Craiova, meci pe care l-a câștigat categoric, scor 3-0,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X