București, 14 Decembrie 2018

Răzvan Lucescu: Pentru pierderea calificării, singura persoană responsabilă sunt eu

PAOK-BATE-1-3

BATE a câștigat ultimul meci din Grupa L din Europa League, cu PAOK, scor 3-1, disputat joi la Salonic și totodată și-a asigurat calificarea în 16-zecimile Europa League, în timp ce PAOK a părăsit competiția, clasând-use pe locul 4 în grupă. Chiar dacă câștiga partida, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, nu se califica mai departe, întrucât Vidi a terminat egal acasă cu Chelsea, și se califica după locul 2.  

Pentru PAOK a înscris Prijović, în minutul 59, respectiv, Skavysh minutul 18 și respectiv, Signevich minutele 42 (P) și 45+1, pentru BATE.

Tehnicianul lui PAOK, Răzvan Lucescu, a declarat după meci, conform cotidianului de sport Gazzetta.gr, următoarele: „A existat voință la toată lumea, dar probabil că la celălalt meci am fi căzut. Am vrut, dar în același timp, nu am putut reacționa la cel mai mic moment de negativitate, am căzut psihologic. Presiunea este mare când joci la fiecare trei zile. Există o presiune extraordinară. Atenția noastră este de 101% în campionat și putem reacționa mai bine. Nu am putut fi buni la acest joc pentru a reacționa. Nu este o scuză, dar poate după cele două înfrângeri, nu am crezut că putem ieși din grupă.”

„Pentru pierderea calificării, singura persoană responsabilă este eu. Suntem în general la un moment fantastic, jucătorii mei fac o treabă minunată. În cele din urmă, această înfrângere nu va conta deloc, dacă este combinată cu rezultatul celeilalte curse, campionatul intern. Poate că dacă nu am fi mers atât de bine în campionat, am fi fost mai agresivi în Europa”, a spus în încheiere Răzvan Lucescu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Roman-centrare-de-gol

Citește și: FC Botoșani învinge U Craiova și evadează din penultima poziție a clasamentului

Ultimul meci al etapei a 16-a, disputat luni la Botoșani, dintre formația locală FC Botoșani și U Craiova, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X