București, 17 Noiembrie 2016

Răzvan Lucescu: Dragostea pentru Rapid, s-a transmis de la bunic la nepot!

Razvan-Lucescu-2016

Răzvan Lucescu a acordat un interviu, miercuri, pentru televiziunea Dolce Sport, depănând amintiri, din perioada când a evoluat ca jucător, antrenor sau vicepreședinte de club, în țară.

Perioada cea mai frumoasă de care se leagă biografia lui Răzvan Lucescu, a fost aceea când a evoluat la echipa Rapid.

În acest sens, Răzvan Lucescu a spus: "Sigur, a fost frumoasă perioada de la Rapid. Era o atmosferă specială și Rapidul a fost în spatele lui Dinamo și a Stelei. A avut o istorie grea, mult mai complicată. A supraviețuit, datorită acestei atmosfere, datorită suporterilor, a susținerii de către familii, pentru că, dragostea pentru Rapid, s-a transmis de la bunic la nepot!"

În continuare Răzvan Lucescu a mai spus: "Dinamo și Steaua, au apărut mai târziu, după război, n-a fost aceiași poveste. Rapidul este o poveste frumoasă și sigur, asta întotdeauna s-a simțit pe teren. Au fost și momentele acelea neplăcute, când erau și rezultate și mai puțin bune și tensiunea era mai mare, dar a fost o poveste prea frumoasă, care din păcate se termină urât."

"În 2002, m-a sunat domnul Copos și mi-a propus să devin vicepreședinte la Rapid, el să fie președinte, de fapt cum ar fi acum manager sportiv. Eu trebuia să mă ocup de partea sportivă. Aveam 33 de ani și am stat de m-am gândit, ce pot eu să mai câștig ca jucător, doar să-mi fac o plăcere, dar deja trebuie să încep să mă gândesc la ceea ce urmează în viață. Și atunci am decis să mă retrag și să accept această propunere, cu încredere, cu plăcere și mi-am zis că dacă nu mă simt bine sau nu mă descurc, voi pleca pe partea de antrenorat, dar oricum îmi va prinde bine ca experiență și într-adevăr, a fost un an plin, un an extraordinar, în care am fost implicat total. Am avut de învățat și am avut și satisfacții, pentru că în acel an Rapidul a câștigat titlul," a spus în încheiere Răzvan Lucescu.

Autor, Alexandru Neață