căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

UEFA Europa League | Tragere la sorti Play-off

Răzvan Lucescu: Avem 50 la sută şanse de calificare

Razvan_LucescuAntrenorul Răzvan Lucescu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că echipa Rapid are 50 la sută şanse de calificare în grupele Ligii Europa în dubla manşă din play-off, în care va întâlni formaţia poloneză Slask Wroclaw.

"Nu putem vorbi de o favorită, există două meciuri şi ambele echipe au şanse egale, 50-50 la sută. Bineînţeles că noi trebuie să facem totul pentru a ne califica. Tragerea la sorţi nu este nici imposibilă, nici uşoară. Însă e clar că pentru a merge mai departe e nevoie de foarte multă muncă. E o greşeală pentru un antrenor să transmită un mesaj de linişte de siguranţă, noi trebuie să fim foarte atenţi. Primul obiectiv pentru noi rămâne intrarea în grupele Liga Europa, apoi să câştigăm campionatul şi Cupa României", a spus tehnicianul rapidist.

Lucescu susţine însă că România are un campionat mai puternic decât Polonia.

"De acum ne vom îndrepta atenţia către campionatul Poloniei. Ştim că Slask Wroclaw a încheiat sezonul sezonul trecut pe locul doi, au în componenţă un jucător din Argentina, unul din Bosnia, unul din Belarus, unul din Olanda, unul din Slovacia şi unul din Slovenia. Însă dacă facem o comparaţie avem un atu, deoarece campionatul nostru este mai puternic decât cel din Polonia. Adversara noastră poate pune probleme, pentru că este o echipă nordică, se luptă pentru fiecare minge, dar nu are valoarea tehnică a formaţiilor din România", a precizat el.

Tehnicianul a adăugat că toate cele cinci formaţii româneşti au şanse de calificare în grupele Ligii Europa.

"Tragerea la sorţi pentru formaţiile româneşti a fost pozitivă. Cred că fiecare echipă are şanse de calificare, nu sunt meciuri dure. Este un moment bun pentru fotbalul românesc pentru că obţinând victorii strângem puncte pentru România", a menţionat antrenorul.

Sursa: Mediafax


Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web
trafic site Add URL Pro - Search Engine Submission and Optimization Services
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash