București, 13 Ianuarie 2018

Răzvan Burleanu: Voi candida și voi câștiga aceste alegeri

Razvan-Burleanu-2018.jpg

După ședința Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, din data de 12 Ianuarie 2018, Președintele FRF, Răzvan Burleanu a făcut o declarație de presă, în care, printre altele a menționat data viitoarei întruniri a Comitetului Executiv, care va fi pe 18 Aprilie 2018, în care se va alege și noul Președinte al FRF.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat: „Acum fiecare dintre dumneavoastră, aveți o memorie mult mai bună, în ceea ce privește alegerea Președintelui și mă refer la anii 2005, 2010, 2014, alegerile pentru conducerea FRF, au fost permanent anunțate cu 30 de zile înainte. Astăzi, sunt primele alegeri ale FRF, care sunt anunțate cu mai bine de 90 de zile înainte, astfel încât, oricare dintre posibilii candidați, să-și poată face campania și să vină în data de 18 Aprilie în fața membrilor FRF. Un alt aspect foarte important, de ce am ales data de 18 Aprilie, este că avem o prevedere conform legislației financiare din România, ca la finalul lunii Aprilie, trebuie să depunem toate situațiile financiare.”

„De fiecare dată, am spus că voi candida și nu că numai voi candida, voi și câștiga aceste alegeri, fiindcă în mod cert, îi cunosc pe membrii FRF, mai bine decât orice alt candidat. Mai mult decât atât, nu îmi este teamă de niciunul dintre candidați și nu mă voi retrage din această campanie. Membrii FRF, și-au dorit o schimbare, și-au dorit ca FRF să nu mai fie ancorată în ceea ce dumneavoastră ar trebui să recunoașteți dacă aveți această tărie, așa cum era caracterizată FRF, care era situația financiară a FRF, în Martie 2014, comparativ cu situația financiară de astăzi și  veți înțelege, de ce membrii FRF își doresc și eu sunt încrezător în acest lucru, o continuitate”, a spus în încheiere Răzvan Burleanu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii