București, 29 Martie 2018

Răzvan Burleanu: Ratarea calificării, este practic un eșec al nostru, al tuturor

Razvan-Burleanu-Ploiesti

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, aflat pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, pentru a urmări meciul de calificare al tricolorilor U19 la Campionatul European, a făcut o scurtă declarație în fața jurnaliștilor prezenți, după ratarea calificării.

Astfel, Răzvan Burleanu, Președintele în exercițiu al FRF și candidat la un nou mandat pentru funcția de Președinte FRF, alături de Ionuț Lupescu și Marcel Pușcaș, a declarat conform televiziunii Telekom, următoarele: „N-am putut să le mai transmit nimic jucătorilor, este o tristețe foarte mare în vestiar. Toți jucătorii plâng, suferă foarte mult, își doreau destul de mult și au fost la câteva minute distanță de un vis, mai ales că au trecut prin ceva asemănător și acum doi ani de zile, la calificarea pentru Campionatul European U17. Atunci, același ghinion, sunt momente grele pentru noi toți, pentru ei în primul rând, pentru părinții lor, antrenorii care au contribuit. Dincolo de această ratare, este o generație foarte bună, cu jucători foarte talentați, antrenori care au contrinuit la pregătirea lor, cluburi care le-au dat credit. Ne dorim să-i ținem în continuare ca și grup în anii care urmează.”

Despre atacantul Ovidiu Moruțan, care a lăsat echipa în 10 oameni, după gestul prostesc care l-a făcut, Răzvan Burleanu a spus: „Este tânăr, sper să învețe din acest gest și să nu se mai repete.”

Întrebat unde s-a greșit la ratarea calificării, Răzvan Burleanu a spus: „Este dificil să identifici un jucător sau pe altcineva care a greșit. Este o ratare a unei calificări, deci practic este un eșec al nostru, al tuturor. Nici nu mi-am dat seama când Moruțan a luat cartonașul roșu. Mă bucuram și am văzut că nu mai este în teren. A fost foarte surprizător acest lucru”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii