București, 12 Ianuarie 2019

Rayo Vallecano învinge Celta Vigo, scor 4-2 și își măresc șansele de evitare a retrogradării

../Imagini-dec-2019/Raul-De-Tomas

Cu un atacant în mare formă, Raul De Tomas, autorul unui hattrick, (minutele 4, 37 și 77), Rayo a obținut cele trei puse în joc, în prima partidă din etapa a 19-a, împotriva echipei Celta Vigo, disputată pe stadionul Campo de Futbol de Vallecas din Madrid, în prezența a 11500 spectatori.   

Pentru Rayo, a mai punctat Bebe, în minutul 90+1, iar golurile lui Celta, au fost realizate de Nestor Araujo, minutul 13 și Maximiliano Gomez, minutul 18 (pen).

Cu această victorie, Rayo urcă o poziție în clasamentul La Liga, locul 18, cu 19 puncte, la egalitate de puncte cu Leganes și Athletic (locurile 16 și 17), despărțite de golaveraj. Celta ocupă locul 14 cu 21 puncte și nu este scutită de grijile retrogradării.

După meci, tehnicianul echipei Celta, Míchel (nume întreg, Miguel Ángel Sánchez Muñoz) a declarat în cadrul conferinței de presă, următoarele: „A fost un joc grozav și ne-am creat multe șanse în prima repriză, au avut loc tranziții bune, am ajuns la gol și în cele din urmă am marcat patru goluri. Vom lupta cu toate forțele pentru a rămâne acolo unde vrem să fim. Întotdeauna am avut încredere și siguranță în munca mea zilnică, urmărind jucători care nu au aruncat prosopul sau pe cei care nu au avut întotdeauna o atitudine prea bună. Dinamica echipei este una pozitivă, ne întărește și ne dă încredere. Este primul meci pe care l-am câștigat la o diferență mai mare de un gol.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-dec-2019/Juve-Sampdoria-2-1-et-19

Citește și: Cristiano Ronaldo: „Am încheiat foarte bine această primă parte a campionatului”

Sâmbătă, pe Allianz Stadium din Torino, Juventus a disputat ultima partidă oficială a anului, având ca parteneră de întrecere, în cadrul etapei a 19-a, echipa Sampdoria...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X