căutare personalizată

  

 

 

 

 

 

 

EURO 2012- Preliminarii, Grupa D | Romania- Luxemburg 3-1

Raţ: Naţionala nu joacă aşa cum îşi doresc suporterii şi cum ne-am dori şi noi

   
    Add to Mixx!

Razvan_RatFundaşul Răzvan Raţ a declarat, marţi, că echipa naţională a României nu evoluează în prezent aşa cum şi-ar dori suporterii, dar că speră ca jocurile viitoare ale primei reprezentative să le aducă mai multă bucurie fanilor.

"Am câştigat trei puncte şi atât. Mutu este un jucător de care avem nevoie, însă el nu poate juca singur. Rezultatele echipei depind de prestaţia tuturor jucătorilor. Echipa naţională nu joacă aşa cum îşi doresc suporterii şi cum ne-am dori şi noi, dar sperăm ca în următoarele partide să le schimbăm această impresie", a spus Raţ.

La rândul său, mijlocaşul Ianis Zicu a menţionat că Luxemburgul a fost un adversar incomod. "Toate echipele au câştigat foarte greu cu ei. Importante sunt cele 3 puncte care ne menţin în cursa pentru calificare. Ne doream foarte mult să câştigăm, acum nu ne rămâne decât să fim concentraţi pentru următoarele partide şi să luăm cât mai multe puncte", a spus Ianis Zicu.

Mijlocaşul Gabriel Torje a precizat că România va face totul pentru a obţine calificarea la Euro-2012. "Este o victorie importantă şi noi continuăm să credem în calificare. Chiar dacă şansele ar mai fi de 1 la sută, noi trebuie să facem totul pentru a ne califica. Eu am auzit doar încurajările suporterilor noştri", a spus Torje.

Sursa: Mediafax

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

trafic ranking

Statistici web
trafic site
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash