Răsturnare spectaculoasă de scor la Botoșani, după ce oaspeții au condus cu 2-0

 

Ultimul meci al etapei a șasea, disputat luni, între FC Botoșani și ASA Tg. Mureș și încheiat cu scorul de 4-2, a fost cel mai spectaculos al etapei.

Dacă în primele 6 meciuri ale etapei, cu un total de 10 goluri marcate, în meciul de la Botoșani am purut vedea 6 goluri, cu răsturnare spectaculoasă de scor.

Până în minutul 45, conducea ASA Tg. Mureș cu 2-0, prin golurile lui Zicu (min. 19) și Gabi Matei (min 39), pentru ca din minutul 45+2, Bordeianu să marcheze pentru FC Botoșani. După pauză, am asistat la o descătușare a formației gazdă, care a mai marcat prin Golfca (min. 65) și dubla lui Matulevicius (min. 73 și 88).

În minutul 42, Dimitrov faultează în calitate de ultim apărător și primește numai cartonaș galben, din partea centralului George Rădulescu!

Autorul dublei pentru botoșeneni, Matulevicius, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: Mă așteptam să fie un meci foarte dificil cu ASA, întrucât deși am pregătit bine meciul, am început foarte prost. Am avut posesie, am controlat jocul, dar ei au lansat două contraatacuri, au dat două goluri, dar bine cu Bordeianu că a dat gol în minutul 45 și am intrat la pauză cu un moral foarte bun.

După dubla realizată, normal că sunt foarte fericit. Am avut niște meciuri, în care am avut ocazii și nu puteam să marchez. Astăzi am marcat, dar pentru mine este important că câștigă echipa.

După această victorie, FC Botoșani urcă pe locul 4 în clasament, în timp ce formația ASA Tg. Mureș, condusă de pe bancă de Dan Alexa, cu 6 înfrângeri din tot atâtea posibile și cu 6 puncte de penalizare, ocupă ultimul loc.