Rapidul se întoarce de la Iași, cu toate punctele puse în joc
 
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

 

Rapidul se întoarce de la Iași, cu toate punctele puse în joc

csms-rapid-0-1București, 24 febr. 2013. Meciul dintre CSMS Iași și Rapid din cadrul etapei a 20-a, a fost câștigat de Rapid cu 1-0, prin autogolul lui Crețu din minutul 4.

A fost um meci cu ritm, cu ocazii multe de gol, în special la poarta Rapidului. Portarul Pecanha a apărat foarte bine, făcând-use remarcat de nenumărate ori. Astfel Ciucur, Crețu, Straton, Țigănașu, Herghelegiu, s-au întrecut în ratări.

Legat de jocul elevilor săi, antrenorul Liviu Ciobotariu a spus pentru Digi Sport: "Sunt supărat. E un rezultat injust, meritam cel puţin un egal. Am început cum nu se poate mai prost, am reuşit performanţa să ne înscriem un autogol. Ne creăm situaţii multe de a marca, însă jocul îmi dă speranţe că ne putem realiza obiectivul de a ne salva de la retrogradare. Un meci egal puteam să obţinem, clar că se putea mai mult dacă fructificam una din ocaziile pe care le-am avut".

De cealaltă parte, Marian Rada a declarat la același post de televiziune: "Am avut multe probleme de lot, dar m-am obişnuit cu asta. Am cristalizat în Spania o formaţie competitivă. Îi felicit pe cei 3 debutanţi, Martin, Vasile şi Călin. Putem face o echipă bună cu tineri dornici să facă pasul spre fotbalul mare. Aceşti tineri capătă experienţă în aceste meciuri şi vor juca din ce în ce mai bine".

Alexandru Neata, imagine, www.gsp.ro


trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.