Rapidul a remizat acasă in partida cu Viitorul Constanța
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Rapidul a remizat acasă in partida cu Viitorul Constanța

Rapid-Viitorul-1-1Bucuresti, 27 iulie 2013. Rapidul a remizat acasă in partida cu Viitorul Constanța, scor 1-1, pierzând astfel, două puncte la clasamentul adevărului. Golurile au fost inscrise de Benzar în minutul 10 din pasa lui Nicolae Dică și Păun cu un minut înainte de pauză.

Partida a fost lipsită de fani, datorită suspendării din ediția trecută, dar în trinune au avut acces femei și copii.

Nicolae Cristescu, unul din cei doi acționari ai Rapidului a declarat pentru Digi Sport: “Rezultat ingrijorator? De ce? E adevarat, se putea incheia si mai bine, puteam sa luam cele 3 puncte. E imbucurator ca echipa este din ce in ce mai omogena. Mi se pare normal sa nu avem performante din primele etape. Chiar nu sunt deloc dezamagit de rezultat, ma asteptam sa fie un meci greu, avand in vedere pregatirea precara a echipei.

Asteptam in continuare jucatori, dar de acum incolo o sa luam numai jucatori de valoare, jucatori care sa aduca un plus echipei. Scheletul de baza al echipei este acesta. Oros si Abrudan chiar m-au suparat, nu inteleg atitudinea lor. Tot ce am promis, ne-am tinut de cuvant. Am avut o intelegere mai mult decat onorabila, le-am propus sa ramana in continuare la Rapid, cu aceleasi salarii si aveau posibilitatea sa plece oricand,  fara nicio problema le dadeam dezlegarea. Ei au ales sa nu mai vina la antrenament, sa nu joace. Ii consider dezertori si cu dezertorii nu avem ce discuta".

Marian Rada, antrenorul Rapidului a declarat la Digi Sport următoarele: "E foarte greu, pentru că practic am avut doar 17 zile de pregătire, echipa este neomogenă... Jucătorii, însă, dau dovadă de dăruire, am încercat imposibilul. Dar eu nu spun că am luat un punct, eu spun că am pierdut două puncte. Le spun mereu băieţilor că Rapidul trebuie să câştige în orice situaţie. Dacă jucăm într-un bazin de înot, trebuie să câştigăm şi acolo. Acum am fost în Giuleşti, iar Rapidul trebuie să câştige mereu acasă. Sunt nemulţumit, pentru că am avut şi o bară, am avut şi ocazia lui Ciolacu, singur cu portarul, când i-a fost şi puţin frică... În plus, am avut cincisprezece minute foarte bune la finalul primei reprize".

În etapa a treia, Rapidul va întâlni Steaua, pe stadionul Național Arena, intr-o partida considerata in deplasare iar Viitorul va juca la Chiajna cu Dinamo intr-o partida considerata pe teren propriu!.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash