Rapidiștii s-au întors în țară din cantonamnetul din Antalya
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Rapidiștii s-au întors în țară din cantonamnetul din Antalya

Alexandru-ComanBucurești, 15 februarie 2014. Echipa Rapid, a revenit în țară după cantonamentul din Antalya. Având probleme cu accidentarea ambilor portari, Viorel Moldovan și-ar dori trei jucători noi, un portar, un atacant şi un mijlocaş.

La sosirea pe aeroportul Otopeni, antrenorul giuleștenilor, Viorel Moldovan a declarat pentru Digi Sport următoarele: "Vreau să scot maximum de la ei şi de asta stau cu gura pe ei. Sunt exigent şi vreau ca rezultatele să fie altele. Suntem un grup unit, noi am ajuns pe primul loc, noi vom promova".

Cu privire la viitorul imediat al clubului, Moldovan a mai spus: "Chiar nu mai vreau să fac declaraţii, să nu mai sperii investitorii. Azi-mâine se duce vorba că din cauza mea Rapidul e iî faliment. Vreau să mă ocup numai de antrenorat. Să se ocupe ei de alte aspecte. Să nu deranjez prea tare. Să câştigăm noi toate meciurile în campionat, să ne pregătim cât mai bine şi atât....Aaaa şi, da, normal, să găsim nişte bani să plătim salariile jucătorilor. Să vedem de unde facem rost", a mai spus antrenorul Rapidului.

Mijlocaşul Alexandru Coman, crede că într-o zi va ieşi soarele şi pe strada Rapidului, declarând:."Speranţa moare ultima. Nu mai ştim nimic, tot vin oameni de afaceri, tot felul de firme, dar nu s-a rezolvat nimic. Aşteptăm... am înţeles de domnul Sarcină, îl aşteptăm cu braţele deschise. Nimeni nu-şi doreşte ca Rapid să dea faliment. E un club de mare tradiţie şi nu este benefic pentru fotbalul românesc şi pentru noi, mai ales pentru noi, care am crescut la club de mici. Ne va fi greu să primim o astfel de veste", a completat şi Alexandru Coman.

Rapid București este liderul seriei întâi din liga a doua și are primul meci oficial din 2014 pe 1 martie, cu SC Bacău în deplasare.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash