București, 12 Noiembrie 2015.

Rapid termină turul seriei 1, din liga secundă, pe primul loc

Berceni-Rapid-1-2Miercuri, în ultima etapă a turului Ligii a doua, Rapid București a câștigat meciul din deplasare cu ASC Berceni, scor 2-1, la capătul unei partide în care prima repriză a aparținut giuleștenilor, iar cea de-a doua gazdelor.

În primul minut de joc, Ionuț Fâșie deschide scorul cu un șut cu capul în urma unei centrări a lui Pădureț, din fază fixă.

Rapid reușește să egaleze după numai șapte minute de la primirea golului, prin Martin care a obținut penalty, fiind ținut în careu și dezechilibrat, de Andrei Radu. Execută lovitura de pedeapsă Iulian Popa și marchează.

Arbitrul Eduard Ioniță acordă din nou penalty, Jose Djalo Embalo este tras în careu de Ionuț Fîșie. Gazdele protestează, faza este discutabilă. Execută Iulian Popa și marchează, scorul devine 2-1 pentru Rapid, din minutul 28.

Cu trei minute înainte de pauză, Josl îl faultează pe Epaminonda, primește galben, iar arbitrul scoate după câteva secunde și cartonașul roșu, crezând că mai avea unul acordat anterior. A fost nevoie să se consulte cu arbitra de rezervă Cristina Trandafir, revenind în cele din urmă la prima decizie.

În repriza secundă, consemnăm două mari ocazii de gol ale gazdelor. Astfel în min 66, din pasa lui Dobre, Pădurețu șutează puternic din 10 metri, mingea lovește bara porții lui Romero. La jumătatea reprizei secunde, Fîșie șutează cu capul din poziție bună, peste poarta rapidiștilor.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.