Fotbal flash-Welcome to my website

 

Rapid și U. Cluj, retrogadate în Liga a doua

CFR-Rapid-2-1București, 24 Mai 2015. Cu o etapă înaintea tragerii cortinei peste Liga 1, Rapid și U. Cluj sunt matematic retrogradate în Liga secundă, urmare a pierderii jocurilor din deplasare, disputate sâmbătă cu CFR Cluj și respectiv Oțelul Galați, cu același scor 2-1.

Pandurii Tg. Jiu nu este lipsită de griji în privința retrogradării, trebuind să câștige un meci, sau să facă două egaluri, din cele două meciuri pe care le mai are de disputat cu CSMS Iași acasă și Rapid în deplasare.

Ultima etapă va stabili echipele clasate pe locurile retrogradabile 13 și 14, dintre FC Brașov, Concordia, Gaz Metan și Pandurii (în cazul unui eșec în meciul cu CSMS Iași de duminică).

Prin victoria obținută în meciul cu Rapid, CFR Cluj și-a consolidat poziția a treia în clasament, care îi dă dreptul la o sumă considerabilă din drepturile de televizare.

Președintele CFR Cluj, Iulius Mureșan a spus în flash interviul de după meci la Digi Sport: "Avem jucători de caracter și un antrenor foarte bun. Clubul este organizat foarte bine. Am avut un final de campionat și de retur foarte bun, în care am obținut victorii pe toate planurile. Cea mai importantă a fost victoria de la TAS, pentru că ni s-au dat punctele care au fost luate înapoi, care erau ale noastre și nu ni s-au făcut cadou. Cu moralul celor 24 puncte primite înapoi, echipa a jucat foarte bine azi și mă bucur că am reușit să câștigăm și cu un om în minus".

Antrenorul echipei Rapid, Cristiano Bergodi a declarat: "Nu azi a fost meciul decisiv. Din păcate, în prima repriză am ratat multe ocazii de gol și a doua repriză a fost complet diferită. Păcat pentru Rapid, pentru suporteri, pentru băieți pentru că au muncit. Nu este ușor să joci mereu cu sabia deasupra capului, este foarte greu pentru jucători, de asta i-am înțeles. Nu regret deloc faptul că am venit la Rapid, am venit cu mare plăcere și cu inima deschisă".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.