Rapid și Gaz Metan, au remizat, scor 1-1, pe stadionul Giulești

Ionel-Ganea-Rapid-GazBucurești, 09 august 2014. Rapid și Gaz Metan, într-o partidă disputată vineri în cadrul etapei a treia, au terminat la egalitate, scor 1-1.

Pentru rapidiști a marcat Daniel Pancu, cu un șut cu capul, cu câteva minute înaintea pauzei, în timp ce oaspeții au egalat în ultimul minut al meciului, dintr-o fază controversată, prin Llullaku. Este posibil să fi fost un fault în atac, faza fiind prea rapidă, arbitrul Paul Unimatan, să nu fi observat sau să fie greșeala portarului Bornescu, care a scăpat mingea din mâini.

Tehnicianul echipei Rapid, a declarat după meci postului de televiziune Look TV, următoarele: Eu cred că dezamăgirea este foarte mare, păcat că n-am reușit să câștigăm acest meci, eu cred că eritam să câștigăm acet meci și asta-i viața, trenuie să mergem mai departe".

Întrebat despre prestația lui Bornescu, care în special în prima repriză a apărat excelent, Ganea a spus: "Într-o echipă contează foarte mult fiecare jucător și când câștigăm, câștigăm împreună, când pierdem, pierdem împreună. Deci, nupot să spun numai cuvinte de laudă, chiar dacă a fost pe final o greșeală personală, dar nu putem să-i mulțumim și lui Mircea, pentru că și în meciul trecut el ne-a salvat, a apărat un penalty și cu ajutorul lui am reușit să câștigăm. Păcat, dacă era puțin mai concentrat pe final, puteam câștiga meciul".

Cu privire la viitorul meci din deplasare cu Petrolul, Ganea a spus: "Este prea devreme să ne gândim la acel meci. Nu vreau să comentez încă despre acel meci".

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.