Rapid s-a calificat în optimile Cupei României
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Rapid s-a calificat în optimile Cupei României

Rapid-Ceahlaul-3-1Bucuresti, 27 septembrie 2013. Rapid merge mai departe în Cupa României, învingând Ceahlăul cu 3-1, după un meci în care şi-a dorit mai mult victoria. Elevii lui Viorel Moldovan au alergat mai mult şi mai eficient în comparaţie cu cei ai lui Miriuță.

Viorel Moldovan a declarat pentru Sport.ro, la finalul meciului, următoarele: "Eu am câştigat de două ori ca jucător Cupa României, îmi doresc să ajung cât mai departe şi ca antrenor şi de ce nu să o câştigăm. Ar fi extraordinar să câştigăm a 14-a cupa din istoria Rapidului, dar drumul e lung. Nu pot să spun însă că obiectivul nostru numărul unu este Cupă, pentru că acesta este totuşi promovarea în Liga I. Nu am preferinţe pentru următorul adversar, ar fi frumos să întâlnim Steaua pe Arena Naţională"

Unul din acţionarii Rapidului, Nicolae Cristescu a spus la Dolce Sport: “A fost o victorie 100% meritată, chiar dacă am primit acel gol care rar se vede pe un teren de fotbal, puteam să mai înscriem de câteva ori. Am avut mână bună cu Viorel Moldovan, am insistat mult să vină el, dar este meritul lui Adrian Zamfir pentru că l-a convins. De la meci la meci se va vedea tot mai bine mâna lui Moldovan, echipa este din ce în ce mai omogenă, am făcut și câteva transferuri... Obiectivul rămâne promovarea în prima ligă".

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash