București, 14 Noiembrie 2019

Rapid realizează scorul etapei, în deplasare cu CS Mioveni, în epilogul etapei a 17-a

../Imagini-008-2019/Mioveni-Rapid-1-5

Miercuri la Mioveni, în cadrul etapei intermediare cu numărul 17, a Ligii a 2-a, Rapid s-a dezlănțuit, obținând cea mai categorică victorie a sa, scor 5-1, în partida cu CS Mioveni, din cele 15 jocuri disputate până în prezent.

Pentru CS Mioveni, a marcat Simon Măzărache, 27, în timp ce golurile echipei Rapid, au fost marcate de Antonio Sefer, 8; Facundo Mallo, 39; Petre Goge, 57; Cătălin Hlistei, 75 și Brighton Labeau, 90+1.

După acest rezultat, CS Mioveni părăsește poziția de lider și trece pe locul secund, cu 30 puncte, iar Rapid ocupă locul 6 în clasament cu 25 puncte, cu un joc mai puțin disputat.

Rapid venea după o serie de rezultate neconcludente, iar victoria categorică obținută la Mioveni, este o gură de oxigen pentru jucătorii lui Daniel Pancu și îi ține în cursa pentru promovare în Liga 1, cu șanse reale.

Atacantul echipei Rapid, Petre Goge, autorul golului al 3-lea, cu călcâiul, a declarat după joc la televiziunea Digi, următoarele: „Se vede că am jucat un fotbal bun, pe un teren bun, iar la București ne lipsește acest lucru. Sper să se rezolve problema gazonului din Regie, cât mai repede. Noi când jucăm pe un teren bun, facem jocuri foarte bune. Așa am jucat și la Pitești, iar acesta cred că este cel mai bun joc al nostru, de când s-a înființat noul Rapid. Sper ca asta să fie revenirea noastră și să nu ne mai oprească nimic, pentru că avem o echipă foarte bună și trebuie să fim pe primele locuri. Golul din seara aceasta, cred că este cel mai frumos din cariera mea.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Sepsi-Voluntari-0-0

 

Citește și: Sepsi și FC Voluntari au terminat nedecis, în primul meci al returului Ligii 1

Vineri la Sfântu Gheorghe, Sepsi și FC Voluntari, au dat startul returului de campionat al Ligii 1, partida încheind-use cu scorul de 0-0...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X