Fotbal flash-Welcome to my website

 

Rapid pierde al treilea meci consecutiv

Cmovs-autogolBucurești, 12 Aprilie 2015. Rapid București și Dinamo s-au confruntat sâmbătă pe Național Arena, în meciul din etapa 26-a al Ligii 1, la capătul căruia scorul a fost 2-0 pentru câini.

Practic, Rapid a pierdut meciul pe greșeli proprii. La primul gol al dinamoviștilor, din minutul 2, a fost greșeala lui Bornescu care nu a respins balonul din centrarea lui Marius Niculae, iar Cmovs a marcat în propria poartă.

Golul doi al câinilor marcat de Gavrilă (min. 62), a fost din pasa excelentă făcută cadou de portarul Bornescu!

Cu asemenea gafe nu poți spera să câștigi un meci. Rapid a jucat sub presiunea rezultatului, având totuși în prima repriză câteva ocazii clare de gol prin Daniel Niculae, șut în bară, minutul 22 și Săpunaru, șut din foarfecă din interiorul careului, puțin peste poartă. În repriza secundă, jocul a aparținut dinamoviștilor, care au jucat mai avântat, dar fără să-și creeze mari ocazii.

Cristi Pustai, tehnicianul echipei Rapid a comentat la terminarea meciului pentru Digi Sport, despre modul cum a reușit să piardă partida: "După aspectul jocului, dacă excludem cele două gafe impardonabile, pot să zic că în teren am fost mai proaspeți, am dominat tactic jocul. Vom juca șansele până în ultima etapă, acum sunt din ce în ce mai mici. Teoretic mai sunt șanse de rămânerea în Liga 1, dar deja azi suntem la a treia înfrângere, nu am reușit să înscriem gol și ați văzut ce goluri primim".

De partea cealaltă, Flavius Stoican a spus: "Eram nevoiți să câștigăm, chiar dacă întâlneam o echipă a Rapidului în criză. Am întâlnit un adversar foarte bun, care și-a creat multe oportunități. Pot spune că am câștigat cu șansă, dar până la urmă sunt fericit pentru că sunt trei puncte importante pentru noi, întrucât aveam nevoie de această victorie pentru ca să ieșim din criză. Cred că pe viitor o să arătăm din ce în ce mai bine".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.