căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

 

12 ian. 2012

Rapid l-a împrumutat pe Ioniţă de la FC Koln: Sunt fericit că m-am întors, am ales cu inima, nu cu buzunarul

IonitaAtacantul echipei FC Koln Alexandru Ioniţă a fost împrumutat la FC Rapid până la 30 iunie 2012, gruparea giuleşteană având apoi opţiunea de a-l cumpăra definitiv pe fotbalist, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele CA al grupării giuleştene, Ion Taban.

"Am perfectat împrumutul lui Ioniţă. E vorba de o înţelegere cu FC Koln până la 30 iunie, când noi vom avea o opţiune de transfer definitiv al jucătorului. Suma cu care îl putem cumpăra definitiv este confidenţială, dar este o sumă pe care am convenit-o cu cei de la FC Koln, un club cu care am rămas în relaţii excelente ", a declarat Taban.

Oficialul giuleştean a mai spus că Rapid va mai transfera sigur un jucător sau doi în această pauză competiţională: "După Ioniţă sigur vom mai face un transfer, dacă nu chiar două. Noi oricum avem o echipă foarte omogenă".

Atacantul s-a declarat fericit că a revenit la Rapid, precizând că deşi avea oferte de la cluburi din Italia şi Germania a ales "cu inima şi nu cu buzunarul": "Sunt foarte fericit că m-am întors la Rapid. Am ales cu inima, nu cu buzunarul. Pentru că au fost şi alte opţiuni pentru mine. Am avut oferte din Germania şi Italia... Din ţară nu ştiu, pentru că nu m-a interesat altceva în afară de Rapid. Nicăieri nu este ca în Giuleşti, nu se compară cu niciun alt stadion", a spus Ioniţă, jucător aflat în proprietatea clubului FC Koln care va evolua sub formă de împrumut la Rapid până la vară.

Sursa: Mediafax

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory

SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash