București, 21 Noiembrie 2019

Rapid învinge UTA Arad, scor 2-0 și urcă pe podium, într-o partidă restantă a etapei a 10-a

../Imagini-008-2019/Rapid-UTA-2-0

Miercuri în Regie, Rapid a administrat echipei arădene, UTA, liderul Ligii secunde, a doua înfrângere în această ediție de campionat, după un joc de excepție practicat de elevii lui Daniel Pancu. Echipa UTA, nu mai suferise înfrângere de trei luni, mai precis din 24 august, atunci când în etapa a 4-a, pierdea la Timișoara în fața Ripensiei cu scorul de 2-1.

Rapidiști au deschis scorul în minutul 23, prin Sandro Djuric, iar fostul jucător al echipei UTA, Cătălin Hlistei, urma să marcheze în minutul 28, al doilea gol, cu o frumoasă execuție din plonjon, cu capul. Hlistei a fost schimbat 12 minute mai târziu, cu Matias Roskopf, în urma unei întinderi musculare.

La meci, printre fanii rapidiști, au asistat Denis Alibec și Alexandru Dandea, plecând probabil încântați de spectacolul fotbalistic la care au asistat.

Epuizat după efortul depus, atacantul Antonio Sefer, a fost schimbat pe finalul partidei de Daniel Pancu, cu Ștefan Pănoiu, întrucât căzuse la propriu în două rânduri pe teren, la interval de câteva minute.

După acest rezultat, Rapid ocupă locul 3, cu 31 puncte, fiind la egalitate cu ocupanta locului 2 CS Mioveni, ambele echipe la 1 punct distanță, în spatele echipei UTA.

La finalul partidei, Daniel Pancu a avut o ieșire nervoasă inexplicabilă, la adresa Primarului sectorului 1, dar ar fi bine ca toți să treacă peste orgolii, pentru că în istoria Rapidului, au mai fost asemenea situații, când Răzvan Lucescu a avut divergențe cu patronul clubului George Copos, iar echipa a fost cea care a suferit. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Vinicius-nr-55

 

Citește și: CFR Cluj învinge Academica, scor 3-0 și păstrează diferența de două puncte față de locul secund

Într-un meci al etapei a 15-a din Liga 1, disputat sâmbătă la Cluj, formația locală CFR a învins Academica Clinceni, scor 3-0 și revine...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X