București, 17 Noiembrie 2019

Rapid învinge Pandurii, scor 4-0 și urcă provizoriu pe locul 3, al clasamentului ligii secunde

../Imagini-008-2019/Daniel-Pancu

După o perioadă de secetă, cu privire la evoluțiile neconcludente, Rapid leagă două victorii consecutive și urcă cel puțin provizoriu pe podiumul clasamentului ligii secunde. Sâmbătă în Regie, Rapid a câștigat în fața lanternei roșii cu scorul de 4-0, după un meci bun făcut de elvii lui Pancu.

Golurile au fost înscrise de Cătălin Hlistei, minutele 8 și 69, Marian Drăghiceanu, minutul 67 și Brighton Labeau, minutul 72. Trebuie precizat faptul că, după introducerea în teren a lui Marian Drăghiceanu, începând cu minutul 54, în locul lui Matias Roskopf, jocul echipei Rapid a fost mult mai pragmatic, acesta în afara golului marcat a dat și o pasă de gol.

În ultima etapă a turului, Rapid stă, urmând totuși să joace restanța cu UTA Arad, din etapa a 10-a, programată miercuri 20 Noiembrie, de la orele 14:00, pe stadionul din Regie.

După victoria cu Pandurii, antrenorul echipei Rapid, Daniel Pancu, a declarat în fața camerelor de filmat ale principalelor televiziuni de sport, următoarele: „Acum avem o conjunctură favorabilă, marcăm multe goluri din ocaziile pe care ni le creăm. Am avut momente și în trecut în care echipa nu juca bine, ratam cu seninătate și acestea sunt lucruri care contează la finalul campionatului. La pauză am fost nervos, pentru că este o presiune mare și pe mine și pe jucători și pe conducători. Nu putem să tratăm superficial unele faze. Am avut și un penalty neacordat, văzut și de pe lună. În 19 meciuri oficiale, 16 din campionat și 3 de Cupa României, niciun antrenor de la echipa adversă, nu a plecat nemulțumit de arbitraj. Pe lângă fondul de joc prost din urmă, am avut și penalty-uri neacordate, care influențau clar clasamentul și punctele acumulate de Rapid. Avem o echipă tânără pe care o antrenez, iar eu nu sunt cu numic mai bun astăzi, sau mai prost, decât eram acum o lună. Dacă acum o lună eram prost și astăzi sunt tot prost, sau dacă acum o lună eram bun, astăzi tot bun eram.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/U_Cluj-v-FCSB-0-1

 

Citește și: FCSB se califică în sferturile Cupei României, după un meci câștigat extrem de greu cu U Cluj

Marți în prima zi a optimilor Cupei României, pe Cluj Arena, divizionara B Universitatea Cluj, a pierdut la limită, scor 1-0, în partida cu FCSB...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X