Fotbal flash-Welcome to my website

 

Rapid învinge Oțelul Galați, cu scorul de 2-0

MeulensBucurești, 22 Martie 2015. Rapid a obținut a treia victorie în retur, învingând Oțelul cu 2-0, în meciul disputat sâmbătă pe stadionul Giulești. În 6 jocuri disputate în retur, Rapid a acumulat 11 puncte, tot atâtea cât a avut la finalul turului.

Având în vedere miza partidei disputate între două candidate la retrogradare, putem spune că, noile achiziții ale Rapidului, împreună cu Daniel Niculae, autor al unui gol și a unei pase de gol, au făcut diferența.

Meulens a deschis scorul în minutul 5, iar Daniel Niculae a stabilit scorul final cu cinci minute înainte de finalul partidei.

Daniel Niculae a declarat la finalul partidei pentru Digi Sport următoarele: "Știam că ne așteaptă un meci greu, un meci de 6 puncte cum se spune, pentru că jucam cu o echipă de sub noi, o echipă care nu joacă rău de loc, mai ales în această perioadă. Mă bucur că am câștigat, ne-am creat ocazii și am reușit să și înscriem. Suntem departe de ceea ce ne dorim pentru că nu avem prospețimea necesară, nu avem relațiile de joc, suntem o echipă nouă, în formare. Avem acum o perioadă de două săptămâni de pauză, sperăm să ne antrenăm foarte bine, avem nevoie de prospețime dar și de valoare".

Tehnicianul Rapidului, Cristi Pustai a spus: "Astăzi a fost un meci mai bun, am avut posesie bună, multe atacuri poziționale, am avut multe situații de gol. Am jucat și noi în superioritate numerică și din acel moment nu s-a mai pus problema echipei care va câștiga acest meci. Suntem peste tot acasă, pentru că oriunde ne-am duce, avem acești oameni minunați după noi și ne-am simțit extraordinar și la Giurgiu, au fost și ieri la antrenament și sunt într-adevăr al 12-lea jucător".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.