București, 30 Noiembrie 2015.

Rapid închee ultimul meci oficial al anului, cu o victorie categorică

Rapid-Gloria_Buzau-gol-Madalin-MartinRapidul a încheiat ultimul meci oficial al acestui an, cu o victorie categorică, scor 4-0, cu Gloria Buzău, într-un meci al etapei a 17-a, a Seriei I-a din Liga secundă, disputat luni pe stadionul Giulești-Valentin Stănescu.

Prima mare ocazie de gol a aparținut oaspeților, astfel, în minutul 4, Mugurel Dedu a tras din 18 metri, balonul fiind salvat de portarul Drăghia, trimițând din plonjon în corner.

Dorin Burlacu a tras bine din 20 metri, în minutul 8, portarul rapidist, Virgil Drăghia a respins peste poartă.

Deschiderea de scor a aparținut Rapidului, prin Mădălin Martin, după o acțiune personală, în minutul 19, a pătruns în careu, a fentat primul adversar și a trimis în plasă de la 10 metri, pe colțul lung.

Rapid a majorat scorul, în minutul 25, prin golul lui Iulian Popa cu un șut cu latul din 7 metri, scorul devenind 2-0.

Din minutul 30, scorul devine 3-0, marcator Iulian Popa cu un șut din 10 metri, după ce a speculat o greșeală al unui apărător buzoian.

Scorul a luat proporții, 4-0, gol marcat de Trandu în minutul 40, cu un șut din fază fixă de la 25 metri, pe colțul lung.

Rapidiștii au ieșit relaxați de la vestiare în partea a doua a meciului, datorită scorului, permițând buzoienilor să aibe inițiativa, dar fără a pune în pericol poarta lui Drăghia.

Antrenorul echipei Rapid, Dan Alexa, a declarat după meci următoarele: "Cred că am făcut o primă repriză foarte bună, am reușit să fructificăm situațiile pe care le-am avut. În repriza a doua, ne-am relaxat din păcate. Nu pot să nu-mi felicit jucătorii, suntem pe primul loc. A fost un sezon cu lucruri bune, dar zilele următoare, vom trage linie și vom face o analiză corectă. Avem nevoie de liniște, să luăm deciziile care trebuie în ianuarie. Pentru mine, faptul că antrenez Rapidul și fac parte din istoria Rapidului, mă onorează. Mulți antrenori ar vrea să stea pe banca Rapidului și nu pot să fiu decât mulțumit de lucrul acesta. Din iarnă, după ce vom face analiza, sunt câțiva jucători care vor pleca, dar și jucători care vor veni, avem o listă de achiziții. Este normal să ne întărim".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.