Fotbal flash-Welcome to my website

 

Rapid a învins pe Gaz Metan în meciul de 6 puncte. Vezi clasamentul Returului

Gaz-Metan-vs-Rapid-0-1București, 10 Martie 2015. Rapid a reușit victorie în deplasarea de la Mediaș cu Gaz Metan, scor 1-0, fiind în grafic pentru evitarea retrogradării.

În clasamentul returului Ligii 1, Rapid se află după 3 etape disputate pe locul 3, cu 7 puncte din 9, după echipele ASA si CSMS Iași cu câte 9 puncte. În același clasament, Steaua ocupă locul 10, în timp ce echipele CFR și U Cluj sunt pe locurile 17 și 18.

Golul victoriei echipei Rapid din meciul disputat luni, a fost marcat de Gecov, în minutul 18.

Echipa lui Cristi Pustai, a fost mai pragmatică știind să conserve rezultatul, atunci când în partea a doua a meciului a fost dominată de echipa locală. Portarul Buchta, a fost util echipei, salvând câteva situații grele pentru Rapid.

Antrenorul echipei Rapid, Cristi Pustai, a declarat după meci la Digi Sport următorele: "Am reușit să câștigăm toate cele 3 puncte puse în joc la Mediaș, orașul meu natal, dar nu mai contează aceste amănunte. Important este că am reușit să nu primim gol și să obținem victoria. Gecov este autorul golului, sper să-și relanseze cariera în România și să rămână cât mai mult la Rapid și în formă cât mai bună. Toată echipa a avut aport la această victorie, a fost din nou o victorie muncită. Avem o echipă cu o talie bună, un joc aerian bun. Rapidul a avut o bună posesie, lucru destul de plăcut. Este prima etapă când nu am avut jucători suspendați și asta este foarte bine, sper să învățăm din greșeli".

Cristi Săpunaru, a declarat după meci: "A mai trecut o finală din lupta pentru salvare de la retrogradare. Noi sperăm până la sfârșit să ne salvăm și să primim cât mai puține goluri. Ne-am făcut suporterii fericiți în acest meci, ați văzut câți au venit de la București".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.