Fotbal flash-Welcome to my website

 

Rapid a fost învinsă de ASA Tg. Mureș cu 2-1

Ianis-Zicu-stadion%20GiulestiBucurești, 09 Aprilie 2015. Rapid a pierdut pe propriul teren, scor 2-1 în meciul cu ASA Tg. Mureș, într-un meci din cadrul etapei a 25-a a Ligii 1.

Pentru Rapid a marcat Săpunaru, în urma unei lovituri libere de la 17 metri din minutul 88, în timp ce pentru ASA Tg. Mureș au înscris Hora, minutul 70 și Manolov în minutul 70.

Cea mai controversată fază a meciului a fost în minutul 61, atunci când la un duel aerian, Feussi îl lovește cu cotul în figură pe Edu Oriol. Rapidistul primește cartonaș galben pentru proteste, fiind plin de sânge, în timp ce Feussi, deși trebuia eliminat de Cristi Balaj, nu primește niciun fel de cartonaș.

Brigada de arbitrii, nu poate avea scuze pentru felul cum a judecat faza respectivă, mai ales că până în acel minut scorul era 0-0 și meciul destul de echilibrat. Meciul a fost oprit mai mult de 4 minute.

Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei ASA Tg. Mureș, a declarat la Digi Sport, următoarele: "Sigur, am avut meci greu cu Rapid. Știam că au echipă foarte bună, cu jucători tehnici, foarte mulți aduși în această perioadă, jucători străini care au jucat în campionate importante. Știam că o să avem un meci foarte greu, însă noi ne-am făcut jocul nostru. Normal că ne gândim la locul 1, sau dacă nu ne gândim visăm să ajungem pe locul 1. După două- trei etape vom vedea cum stăm, urmează jocul foarte greu cu Craiova. Rapidul, la ce echipă au și ce suporteri au, sigur nu este o echipă care trebuie să retrogradeze. Ar fi păcat să retrogradeze, îi așteaptă o perioadă destul de grea".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.