căutare personalizată

  

 
 

25 august 2012

Rapid- CFR Cluj, 3-2, un meci între agonie şi extaz


Nicolae GrigorePartida din etapa a 6-a dintre Rapid si CFR Cluj, disputata pe Giulesti, a fost cu rasturnare spectaculoasa de scor. Clujenii au inceput in forta, avand o bara in minutul 4 prin Godemeche, pentru ca apoi in minutul 14, Ronny sa deschida scorul trecand ca pe bulevard pe langa Bozovici.

Maftei majoreaza scorul la 2-0 in urma unei faze fixe in minutul 19. Pentru a demonstra devotamentul care l-a avut pentru clubul la care s-a consacrat, nu s-a bucurat la gol si a impus si clorlalti coechipieri sa faca acelasi lucru.

Dupa pauza incepe calvarul pentru CFR Cluj. Inspirat, Ovidiu Sabau arunca in lupta pe Grigore si Milisavlevic iar dupa un sfert de ora si pe Surdu. Rezultatul se concretizeaza si pe tabela. Golul inscris de Ilijovski, in minutul 49 incepe sa aduca sperante in tabara rapidista, care evolua in 10 zucatori inca din minutul 28 prin eliminarea lui Oros.

Nicolae Grigore, poate fi considerat eroul rapidului intrucat a inscris din penalty in minutul 60, usor acordat Rapidului de Tudor si in minutul 69.

Echipele de start au fost: Rapid: Pecanca - Mihai Roman, Oros, Glauber, Bozovic - Ştefan Grigorie, Pavlovic, Teixeira, Goga - Ilijoski, Ovidiu Herea. CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Piccolo, Diogo, Sepsi - Godemeche, Vasile Maftei, Vass - Hora, Ronny, Nicoară.

Dupa meci, atacantul Ilijoski a declarat pentru Digi Sport: "Am fost nişte gladiatori în repriza a doua, la pauză era o linişte incredibilă în vestiar. Urît gestul fanilor, trebuiau să stea lîngă noi tot meciul"

Alexandru Neata; imagine: www.gsp.ro 

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory

SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash