Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 25 Martie 2016.

Rapid București învinge SC Bacău, scor 5-1 și revine pe prima poziție a clasamentului

Rapid Bucuresti v SC Bacau, 5-1Meciul dintre echipele Rapid București și SC Bacău, încheiat cu scorul de 5-1, disputat joi pe stadionul Valentin Stănescu din Giulești, avea să încheie etapa intermediară cu numărul 24 a Seriei 1, din Liga secundă.

Prin victoria obținută, Rapid București, a revenit pe prima poziție a clasamentului, cu 50 puncte, la două puncte distanță de echipa aflată pe poziția a doua, Dunărea Călărași.

Deși a pierdut la un scor categoric, echipa SC Bacău, a dat o replică bună echipei Rapid, pe un teren care a rezistat ploii căzute pe toată durata partidei. Miza jocului pentru băcăuani, a fost să-și mențină poziția a 6-a din clasament, pentru prinderea unui loc de play-off.

Pentru Rapid au marcat, Iulian Popa, minutul 15 (penalty) și minutul 74; Fran Cruz, minutul 41; Răzvan Trandu, minutul 68; Rafa Jorda, minutul 89, în timp ce pentru SC Bacău, Cătălin Vraciu a marcat golul de onoare în minutul 90+3.

Mijlocașul echipei Rapid, Iulian Popa, autorul a două goluri, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Este foarte bun acest rezultat, am revenit pe locul nostru, cel întâi. A fost un meci foarte greu, pe un teren impracticabil aproape, dar ne bucurăm că am reușit să marcăm cinci goluri și să obținem o victorie frumoasă. Mă bucur că marchez și sunt sănătos, că joc la această echipă. Îmi doresc să mai înscriu, dar echipa trebuie să promoveze și ăsta este obiectivul nostru principal. Publicul este atu-ul nostru numărul unu, fără ei suntem nimic. Sunt de admirat, vin să ne susțină și pe această vreme, sunt extraordinari".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.