București, 15 Noiembrie 2015.

Rapid București câștigă meciul din deplasare cu CS Balotești, scor 1-0

Balotesti-Rapid-0-1Pentru prima dată în acest an, micuțul stadion al comunei Balotești, a fost neîncăpător. Cele câteva sute de locuri ale stadionului erau suficiente pentru un meci obișnuit al Ligii a doua, dar a venit Rapid București, cu tot cu galerie, spectatorii privind meciul cățărați pe diverse garduri și anexe ale stadionului.

Rapid București și-a făcut jocul ușor, deschizând scorul relativ repede, făcând o primă repriză bună. După pauză, au mai redus motoarele și s-au mulțumit să conserve rezultatul.

Primul șut spre poartă, aparține rpidiștilor, prin Trandu, în minutul 5, care a tras din afara careului pe lângă poarta lui Fulga.

După 11 minute de joc, Martin obține o lovitură liberă de la 18 metri. Execută lovitura liberă Trandu, mingea este respinsă de portar, recentrare scurtă și Jose Embalo marchează cu un șut din trei metri.

După numai două minute de la deschiderea scorului, Claudiu Herea trimite de la 20 metri, în stîlpul porții lui Romero.

După desfășurarea primei reprize, raportul cartonașelor galbene a fost de 5-4, pentru Rapid, echipă care a dat impresia că nu sa întrebuințat prea mult, fiind mult mai pragmatică. În afara golului lui Embalo și a barei lui Claudiu Herea, alte șuturi pe spațiul porții nu au mai fost consemnate.

Rapid a avut șansa să se desprindă pe tabela de marcaj în minutul 70, atunci când, Mădălin Martin, singur cu portarul, trage în acesta din 14 metri.

Sandu șutează pe colțul lung din interiorul careului, în minutul 74 și Romero este la datorie, plonjând și respingând pericolul. Suporterii rapidiști prezenți la meci și nu numai, răsuflând ușurați.

Cu 6 minute înaintea fluierului final, Claudiu Herea primește al doilea cartonaș galben și își lasă echipa în inferioritate.

După acest meci, contând pentru etapa a 14-a, Rapid ocupă locul 1, al seriei 1, cu 29 puncte, la 3 puncte de ocupanta locului 2, Academica Clinceni, în timp ce, CS Balotești se află pe locul 10, cu 12 puncte.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.