Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 23 Mai 2016.

Rapid București a promovat în Liga 1, cu o etapă înaintea finalului play-off

Rapid promoveaza in Liga 1 Echipa Rapid București, a câștigat duminică meciul cu Academica Clinceni, scor 3-1 și este matematic promovată în Liga 1, având 43 puncte.

Ocupanta locului 2, Dunărea Călărași, va disputa meci de baraj pentru promovare în Liga 1, cu ocupanta locului secund din seria a doua a ligii secunde, care poate fi, una dintre echipele UTA Bătrâna Doamnă, Chindia Târgoviște sau Gaz Metan Mediaș, dacă pierde prima poziție pe care se află cu o etapă înainte de final.

Pentru Rapid au marcat Vlad Morar, minutele 43 și 73 și Kusnir, minutul 83, în timp ce pentru Clinceni a marcat Ganea, minutul 72.

Portarul Virgil Drăghia, a declarat după meci la televiziunea Digi Sport, următoarele: "Îmi expiră contractul și să vedem dacă vom purta negocieri, nu pot să vă spun exact acum. Atmosfera de astăzi este unică, vă dați seama, mi-aș dori să rămân. Aici, pot spune că este casa mea. Cel mai greu moment a fost după Călărași, pentru că mai rămăseseră puține etape și numai stăteam la mâna noastră. Trebuia să așteptăm și rezultatele Călărașiului. Dan Alexa, ne-a spus să nu ne pierdem încrederea și să luptăm până la capăt, pentru că suntem cea mai bună echipă și cu lotul cel mai bun".

Mijlocașul Iulian Popa, a declarat: "Astăzi, n-au contat banii, nu a contat absolut nimic. Aveam o datorie morală față de oamenii din tribună, ne părea foarte rău dacă nu reușeam să câștigăm astăzi. Cel mai greu ne-a fost după înfrângerea de la Călărați, unde nimeni nu ne mai dădea nicio șansă și eram cu moralul la pământ, însă viața demonstrează că dacă tu muncești, vine și răsplata".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.