București, 01 Octombrie 2015.

Rafael Benitez: "Antrenorul este un etern nemulțumit"

Rafael-Benitez-2015Real Madrid a reușit a doua victorie în grupele Champions League, scor 2-0, în deplasare cu echipa suedeză Malmö, datorită golurilor marcate de Cristiano Ronaldo în minutele 29 și 90.

În grupa A, conduc în clasament Real Madrid și PSG cu câte 6 puncte, urmate de Malmö și Șahtior fără nici un punct, din câte două meciuri jucate.

Antrenorul echipei Real Madrid, Rafael Benitez, a lăudat performanța lui Cristiano Ronaldo, care a marcat cele două goluri de miercuri, egalând recordul istoric al lui Raul Gonzalez, 323 goluri pentru Real Madrid și consideră că nu se poate argumenta cu un astfel de jucător.

"Cred că am mai spus că a fost indispensabil pentru noi, iar astăzi a dovedit din nou", a declarat el la conferința de presă după meciul de la Malmö, care a subliniat "meritul și valoarea lui" pentru a atinge recordul mondial în doar șase ani, informeaza cotidianul spaniol Marca.

Benitez a fost "foarte multumit" de rezultat, atât pentru cele trei puncte și de faptul că echipa sa a marcat goluri.

"Decizia de a utiliza jucători care au mai puține minute jucate, a fost pozitivă, confirmând munca bună de la antrenamente. Toți au demonstrat un bun nivel și calitate", a spus el.

"Am avut aproape 75% din posesie. Chiar dacă nu am pierdut, antrenorul este un etern nemulțumit. Cele două sau trei ocazii ale celor de la Malmö, ar fi putut fi evitate", a spus el.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.